16 Ekim 2012 Salı

Yağmur Çİzmesi Modelleri 2013



Son yılların şık trendleri arasına giren yağmur çizmeleri, hemen hemen hepimizin dolabına girdi. Yağmur, kar ve çamurdan etkilenmeden bir kış geçirmek, bu çizmeler sayesinde olmaktadır. Üretiminde kullanılan lastik sayesinde, bütün olarak bir kalıp sayesinde üretilmeleri yüzünden, çoğunlukla dış ortamlarda çalışan insanların çok tercih ettiği bu çizme, tasarımcılar sayesinde daha şık ve göz alıcı oldular.
Ünlü pek çok marka, bu konuda özel çalışmalar yapıyor ve ortaya çıkan modellerdeki şık, kaliteli duruş ve rahatlık, ortaya bayan çizme de harikalar çıkarttı. Lastiğin kendi yapısından kaynaklanan ve ayağı sıcak tutmaması yüzünden içine eklenen, miflon veya sıcak tutan malzemeler ile bu sorunlar da halledildi. Rengarenk modeller ve üzerindeki farklı ayrıntılar sayesinde ortaya çıkan bu çizme modelleri, en çok tercih edilenler arasına girdi. Yeşil, çingene pembesi, gri, mavi, beyaz, siyah, lacivert, sarı gibi aradığınız her renkte bulunabildiği gibi, çiçekli, pötikareli ve hareli gibi pek çok desen seçeneği de mevcuttur. Bayan ayakkabı sektörü, gelişen ve her sene moda akımlarından etkilenen büyük bir sektördür. Her sene değişik tarz ve formlarda üretim yapan moda, bayan ayakkabı modelleri nde, değişik ve orijinal tasarımlar yaratmaktadır.
Belki de bunun en iyi örneği olan bu lastik ayakkabılar, kış aylarının rahat ve şık geçmesi ve olağan üstü tasarımları ile kurtarıcıdır. Kot pantolonlardan, eteklere hatta dar taytlara kadar kullanım imkanları olması, renk ve model zenginliği nedeni ile çizme tercih sebebidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder